Pogradec
Pogradec
+355 682 078 404 Hen - Pre 09:00 - 17:00 Udenisht Guri Kuq, Pogradec
Ceritified
ISO 9001:2015
Nder me te miret
#1 Ne Shqiperi
Numer #1
Ne Rajon
Kontaktoni
Larashi 2005 shpk

Rreth Nesh

Larashi 2005 SHPK eshte nje kompani lider ne Shqiperi dhe rajonin e korces . Kompani jone ka nje eksperiece 25 vjecare ne tregun e perpunimeve dhe derdhjen e metaleve. kompania jone ka per qellim cilesine dhe garancine e produkteve. Çmimi konkurues dhe dorëzimi në kohë i porosive. keto jane prioritetet kryesore qe ne punojme…

Galeria

kontaktoni

Na shkruani …